In English LinkedIn

Serviceadministratör - Redovisningsekonom

Serviceadministratör - Redovisningsekonom

I samarbete med Poolia rekryterar vi nu en redovisningsekonom med erfarenhet från ekonomi- och serviceadministration. Placering är på vårt huvudkontoret i Jönköping och tjänsten är ett vikariat på 14 månader med möjlighet till fortsatt anställning då en kommande pensionering ska ersättas. Vi är ett personalägt bolag där man ställer tydliga krav på bidrag till helheten men samtidigt värnar om personalen och trivsel på arbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer att arbeta med serviceadministration avseende orderhantering och avtal, fakturering samt löpande redovisning och bokföring, även viss hantering av leverantörsfakturor ingår. I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att hantera ekonomisystem och att göra avstämningar. Du kommer även att delta i bokslutsarbete samt besvara frågor om in- och utbetalningar. I tjänsten ingår även viss tillgänglighet i växel.

Vi söker dig som har

• gymnasie- eller högskoleutbildning inom ekonomi

• arbetslivserfarenhet inom ekonomi samt serviceadministration

• goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift

• goda kunskaper i Office-paketets programvaror, främst Excel

• goda kunskaper i affärs-/ekonomisystem, erfarenhet av Jeeves är meriterande

Som person är du noggrann, självgående, initiativrik och engagerad både inom ditt specialistområde och för företaget som helhet. Du är analytisk, sifferintresserad och tycker om struktur, ordning och reda. Samtidigt är det viktigt att du är lyhörd och har lätt för att skapa kontakter såväl internt som externt. Du är stresstålig och har ett flexibelt förhållningssätt.

Villkor:                         

Ort: Jönköping

Publicerad: 22 januari

Sista ansökningsdag: 14 februari

Omfattning: Heltid

Referensnummer: 49142

Löpande urval - sök redan idag

 

Kontakt:

 

CECILIA BJÖRKEGREN

Rekryteringskonsult

 

Ansök här!