In English LinkedIn

Fortum

Sedan millenieskiftet finns Flintabs vågar och system hos Fortums förbränningsanläggning i Högdalen. 400 dagliga vägningar ska ligga till grund för ekonomi och fakturering. System, service och support från Flintab gör det dagliga arbetet hos Fortum pålitligt.

Daglig vägning är grunden till verksamheten
Till Fortums förbränningsanläggning i Högdalen i södra Stockholm kommer varje år 700 000 ton avfall. Här har Flintab varit med sedan millennieskiftet och har levererat såväl vågar som hård- och mjukvara till anläggningen.

En vanlig dag genomförs 400 vägningar och det är helt avgörande att det fungerar – det är ju vägningsinformationen som sedan ligger till grund för ekonomi och fakturering.
- Vägningen är grunden för att vi ska veta vad som händer på anläggningen, konstaterar Christina Södersten som arbetar med Flintab på Högdalenverket.

Samma leverantör underlättar
Fortum har arbetat med Flintab under en lång tid nu och fortsätter med dem då alla är nöjda med samarbetet. Christina Södersten tycker att Flintabs servicetekniker har god kännedom om anläggningen och att man får svar och hjälp när man behöver det.
- Flintabs personal är pålitlig, precis som systemet.

Ytterligare en bra sak med Flintabsamarbetet är att Fortum och Högdalenverket inte är ensamma om att anlita Flintab:
- Flera av våra kunder och leverantörer använder också Flintabs system. Det underlättar.