In English LinkedIn

Onlinesupport

Välkommen till Flintabs onlinesupport. För onlinesupport använder vi Teamviewer som är ett verktyg för att fjärrstyra din PC.

Innan nedladdning av Teamviewer bör kontakt tas med Er IT-avdelning för att säkerställa att det är tillåtet att använda Flintab Teamviewer för onlinesupport.

1. Telefonkontakt skall vara upprättad med vår supportör innan nedladdning.
2. Klicka här för att etablera en förbindelse till ditt skrivbord.
3. Klicka på KÖR för att hämta programmet.
4. Uppge ID numret du nu fått till supportören.
5. Supportören ser ditt skrivbord.
6. Onlinesupporten kan påbörjas.

Onlinesupport